The Sims 4

video_library 2 Videos 40 Views


40 Views

The Sims 4

(2011)

Wat is The Sims 4?

De Sims 4 is de levenssimulatiegame waarin jij de macht hebt om mensen te creëren en besturen. Ervaar de creativiteit, humor, ontsnapping en de vrijheid om met het leven te spelen in De Sims 4.

Maak unieke Sims

Er zijn tal van Sims om aan te passen, elk met verschillende uiterlijke kenmerken, dynamische karakters en inspirerende doelen. Gebruik krachtige aanpassingsmogelijkheden om jouw verbeeldingskracht tot leven te brengen. Maak jezelf, je favoriete beroemdheden, je fantasie of je vrienden! Verander de kleding van je Sims om jouw humeur te weerspiegelen, ontwikkel verhalen om je wereld te verdiepen en geef hun leven een doel door eigenschappen en wensen te selecteren.

Bouw het perfecte huis

Bouw en ontwerp nu zonder enige moeite de perfecte huizen voor je Sims met Bouwen. Bouw het huis van jouw, en hun, dromen door zelf de indeling te ontwerpen, meubels te kiezen en de tuin te veranderen. Je kunt zelfs een zwembad en een kelder toevoegen, of de boel volledig omgooien met nieuwe ideeën en ontwerpen!

Verken levendige werelden

Reis van de ene wereld naar de andere, ontdek prachtige buurten en bezoek boeiende locaties. Je Sims kunnen nieuwe gemeenschappen bezoeken om hun sociale kring uit te breiden, met vrienden chillen of onvergetelijke feesten geven.

Voeg nieuwe belevingen toe

Gebruik de galerie om inspiratie op te doen van spelers zoals jij; voeg materiaal aan je game toe of deel je eigen creaties. Download, like en beoordeel je favoriete Sims, huizen en volledig ontworpen kamers. Word lid van de community en leef je uit!

Wil je meer weten over The Sims 4 en alle termen leren?
Kijk dan eens op deze site: https://https://www.ea.com/nl-nl/games/the-sims/the-sims-4/De Sims 4 – bouw een huis

Duration: 00:10

Dit is mijn eerste video van De Sims 4. Ik hoop dat je mij gaat volgen, en reacties achter laat, dan kunnen we samen een mooi huis bouwen. Wel even abonneren als je het leuk vindt hè.

De Sims™ 4. en de CupCake machine

Duration: 00:03 1

#2 De Sims en de CupCake machine (3 6 2019 14 57 31)
  • Copyright 2018 - Knetterboy Gamez - Het laatste nieuws en elke week een nieuwe game video!