Minecraft

video_library 12 Videos 42 Views


42 Views

Minecraft

(2011)

Wat is Minecraft?

In dit spel gaat het om blokken plaatsen en avonturen beleven.
Het spel speelt zich af in weidse landschappen in oneindig gegenereerde werelden: ijzige bergen, drassige moerassen, uitgestrekte velden, en nog veel meer, vol geheimen, wonderen en gevaren!

Hoe speel je het?

Er zijn meerdere manieren om Minecraft te spelen. Het is een spel met een open einde, waarin de spelers zelf bepalen wat ze willen doen!

Minecraft biedt wel verschillende speelwijzen: de Creatieve modus, waarin spelers onbeperkt grondstoffen krijgen om te bouwen wat ze maar kunnen bedenken.
Daarnaast is er de Overlevingsmodus (survival), waarin spelers de wereld moeten ontdekken en de grondstoffen ervan moeten delven om zich te voeden, een huis te bouwen en zichzelf te verdedigen.
Of je kunt je online bij je vrienden aansluiten en zelf jullie regels bepalen!
Je kunt Minecraft op verschillende platforms spelen, vind het platform dat bij jou past!

Aan de slag

Bijna ieder blok in de wereld van Minecraft kan worden afgebroken en verzameld door te delven. De stukken kunnen vervolgens worden samengevoegd om nieuwe dingen te maken!
Sla tegen een boom totdat je hout krijgt, maak planken van het hout en combineer de planken vervolgens tot een werktafel.
Je kunt de werktafel gebruiken om allerlei handige gereedschappen te maken, zolang je maar de juiste ingrediënten vindt.

Speel met vrienden

Realms zijn servers die door Mojang worden gerund, bestemd voor enkel jou en je vrienden. Houd je Minecraft-wereld online en altijd toegankelijk, zelfs als je uitlogt.
Het is bovendien veilig! Alleen de mensen die je uitnodigt kunnen je vergezellen in jouw wereld, en wat je er doet ligt aan jou: creëren, overleven of concurreren!
Jij, en tot maximaal 10 van je vrienden, kunnen tegelijkertijd spelen. Het aantal uitnodigingen is ongelimiteerd.
Wat jij doet op jouw server, is helemaal aan jou! Creëer gigantische machines, kolossale kastelen of steden in de lucht. Zoek naar grondstoffen om de nacht te overleven of graaf diep naar kostbare schatten om je te helpen tijdens het avonturieren.
Het is jouw wereld, dus jij bent de baas.

Wil je meer weten over Minecraft en alle termen leren?
Kijk dan eens op deze site: https://minecraft-nl.gamepedia.com/Minecraft (001) – Bouw een huis in survival

Duration: 00:46 24

De eerste video van Knetterboy met Minecraft, waarin we in survival mode een huis bouwen Welkom bij de allereerste video van Minecraft. Ik begin deze Minecraft videoseries in ‘survival’ mode. Je kunt Minecraft namelijk starten in creative en survival mode. ‘Creative’ mode In creative mode kun je alles bouwen wat je wilt. Je hebt onbeperkte grondstoffen en alle bouwstenen zijn beschikbaar. ‘Survival’ mode In survival mode kun je niet zomaar alles gaan bouwen. Je begint namelijk met niets. Als je […]

Minecraft (002) – Het huis afbouwen, en wat gaat er behoorlijk mis… kijk snel!

Duration: 00:09 16

In deze video van Knetterboy met Minecraft, gaan we van het huis wat we in video 001 hebben gemaakt het dak verder afmaken, en er gaat iets behoorlijk mis..

Minecraft (003) – aanleg moestuin, lava verbergen en de eerste aanval

Duration: 01:03 25

In deze video van Knetterboy met Minecraft, gaan we de moestuin rondom het huis (wat we in video 002 hebben gemaakt) aanleggen, zorgen dat we niet meer in de lava kunnen vallen in de ondergrondse grot, en.. vindt de eerste aanval plaats. Welkom bij een nieuwe Minecraft video. In deze video van Knetterboy met Minecraft gaan we moestuin rondom het huis (wat we in video 002 hebben gemaakt) aanleggen. Bij mijn bezoek aan een grot kom ik lava tegen en […]

Minecraft (004) – Op zoek naar grondstoffen (en varkentjes pesten)

Duration: 00:10 82

In deze video van Knetterboy met Minecraft, gaan we op zoek naar grondstoffen om armor te kunnen maken. O ja, vervolgens ga ik een paar varkentjes pesten. Kijk je weer mee?

Minecraft (005) – Knetterboy Skin en Schapenfarm.

Duration: 00:11 2

In deze video van Knetterboy met Minecraft gaan we verder met het bouwen van mijn huis. Je ziet mijn nieuwe Knetterboy Skin en ik ga werken aan het idee van Joshua, namelijk een schapenfarm maken. Kijk je weer mee?

Minecraft (006) – Knetterboy Skin en Schapenfarm (deel 2)

Duration: 00:11 3

In deze video van Knetterboy met Minecraft gaan we verder met het bouwen van mijn huis (deel 2). Je ziet mijn nieuwe Knetterboy Skin en ik ga werken aan het idee van Joshua, namelijk een schapenfarm maken. Kijk je weer mee?

Minecraft (007) – Knetterboy Skin aangevallen worden door wolven

Duration: 00:10 8

In deze video van Knetterboy met Minecraft gaan we verder met het bouwen van mijn huis. Je ziet natuurlijk mijn nieuwe Knetterboy Skin maar ik wordt ook aangevallen door wolven. Kijk je weer mee?

Minecraft (008) – Uitbreiding van m’n moestuin

Duration: 00:06 2

In deze video van Knetterboy met Minecraft ga ik o.a. mijn moestuin verder uitbreiden. Kijk je weer mee?

Minecraft (009) – Uitbreiding van m’n huis

Duration: 00:07 26

In deze video van Knetterboy met Minecraft ga ik o.a. mijn huis verder aanpassen. Kijk je weer mee?

Minecraft (010) – Vechten en Vissen

Duration: 00:08

In deze video van Knetterboy met Minecraft ga ik o.a. veschten met een Witch en… even lekker vissen! Kijk je weer mee?

Minecraft (011) – Op zoek naar diamonds

Duration: 00:07

In deze video van Knetterboy met Minecraft ga ik o.a. op zoek naar diamonds. Kijk je weer mee?

Minecraft (012) – Cobblestone vloer en ontploffing

Duration: 00:08 31

In deze video van Knetterboy met Minecraft ga ik o.a.. mijn huis een cobblestone vloer geven en vindt er een ontploffing plaats. Kijk je weer mee?
  • Copyright 2018 - Knetterboy Gamez - Het laatste nieuws en elke week een nieuwe game video!