Euro Truck Simulator 2

video_library 1 Video 66 Views

In Euro Truck Simulator 2 bestuur je verschillende vrachtwagens. De trucksimulatie heeft een uitgebreid wegennetwerk met meer dan 60 steden in Noord-Europa.


66 Views

Wat is Euro Truck Simulator 2?
In Euro Truck Simulator 2 bestuur je verschillende vrachtwagens. De trucksimulatie heeft een uitgebreid wegennetwerk met meer dan 60 steden in Noord-Europa.

Euro Truck Simulator 2 - (Video series)

Euro Truck Simulator 2 – (Video series)

Met de vrachtwagen door Noord-Europa
Vergeleken met zijn voorganger schroeft Euro Truck Simulator 2 het aantal te bezoeken steden op naar maar liefst 60. Naast Duitsland rijd je door diverse steden in Groot-Brittannië en de Benelux. Je hebt verschillende vrachtwagens tot je beschikking in Euro Truck Simulator 2, waaronder van MAN, Scania en Renault. Ook zijn er fictieve merken zoals Valiant en DAV.

Van chauffeur tot vrachtwagen-magnaat
Voordat je de weg op gaat in Euro Truck Simulator 2, maak je eerst een gebruikersprofiel aan. Daarna kies je een startpunt uit in één van de steden. In de tutorial komen de verschillende aspecten van de bediening aan bod: versnellen, schakelen en het gebruiken van verschillende camerastandpunten. Andere zaken, zoals het koppelen van een aanhangwagen, leer je in de loop van het spel.

In het begin van Euro Truck Simulator 2 krijg je als chauffeur orders toegewezen die je binnen een bepaalde tijd moet bezorgen. Met het geld dat je verdient koop je nieuwe vrachtwagens en spaar je om uiteindelijk je eigen vrachtwagenimperium op te bouwen.

Euro Truck Simulator 2 speel je met toetsenbord, muis of stuur. Het stuur reageert erg direct en fouten zijn dan ook niet zonder gevolgen. Ga je te hard door de bocht, dan kan je zomaar omvallen. Als dit gebeurt, moet je je truck in de werkplaats laten repareren.
Met het navigatiesysteem rij je gemakkelijk door heel Europa. Maar pas op dat je geen enkele afslag mist, want de virtuele GPS heeft geen alternatieve routes.

Graphics met veel aandacht voor detail
De nieuwe grafische engine van Euro Truck Simulator 2 zorgt voor gedetailleerde landschappen. Alles wat je onderweg tegenkomt, ziet er authentiek uit, net als de mooi vormgegeven steden. Dit staat in schril contrast met de schade aan je truck: veroorzaak je een ongeval, dan betaal je weliswaar de schade, maar je vrachtwagen ziet er nog steeds perfect uit, zonder krassen en deuken.

Hieronder enkele afbeeldingen van deze game:

Video’sEuroTruck Simulator (001)

Duration: 00:05 25

Eurotruck Simulator (001). Het begin van Eurotruck Simulator en de eerste rit van Knetterboy Gamez.
  • Copyright 2018 - Knetterboy Gamez - Het laatste nieuws en elke week een nieuwe game video!